vineri, 7 iunie 2024

Noi diplome și mențiuni

De curând, la Suceava s-a desfășurat Olimpiada Națională de Creativitate Științifică pentru Elevi – ediția a IV-a, găzduită de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, în perioada 29 mai – 2 iunie 2024.
Organizatorii acestei manifestări de excelență au fost: Ministerului Educaţiei Naţionale Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava Inspectoratul Școlar Județean Suceava Societatea Științifică Cygnus – centru UNESCO
Lucrările, care reprezintă un proiect sau un studiu din domeniul stiintific, au fost inscrise pe categorii (juniori / seniori) si domenii (stiințe fundamentale / știinte aplicate / tehnologia informației / robotica) si au fost insoțite de un referat stiintific al lucăarii, de un exponat / prototip (unde a fost cazul), un poster de prezentare si, facultativ, de o prezentare informatica (de exemplu in PowerPoint).
Olimpiada de Creativitate Științifică este organizată pe două categorii, juniori (clasele a V-a – a VIII-a) și seniori (clasele a IX-a – a XIII-a), participarea la olimpiadă fiind în echipe de 1 – 3 elevi.
Școala noastră a fost reprezentată de echipa Creative Green, alcătuită din elevi ai clasei a VIII a A: Teodora Ursan, Fabian Tipa și Ianis Bârzu. O contribuție remarcabilă la proiectarea și realizarea proiectului interdisciplinar Arduino Indoor GreenHouse a avut-o și colegul lor, Tudor Dămian, dar acesta nu a putut participa la etapa națională pentru că a participat la naționala de istorie, de unde s-a întors cu un rezultat foarte bun.
Proiectul și prezentarea lor s-au bucurat de succes, fiind recompensați de juriu cu Mențiune Ministerul Educatiei și Medalie de bronz! Premiul de excelență si Medalie din partea Universitatii Tehnice Cluj-Napoca!
Felicitări, dragi copii, și mulțumiri și recunoștință și doamnei profesor Elena Hreciuc pentru îndrumare și recomandări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu