sâmbătă, 8 iunie 2024

Scena premianților

Din când în când, câte cineva nu doar că vede, dar și prețuiește pe cei care investesc energie, și timp, și efort intelectual care îi scoate din zona lor de confort, toate acestea conducând la rezultate care bucură și entuziasmează: copiii excepționali și profesorii lor. Un asemenea eveniment, o festivitate consacrată excelenței în educație, performanței școlare a avut loc în 30 mai 2024 pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, maestra de ceremonii fiind Andreea Marin.
În cadrul evenimentului „Copiii pe primul loc”, organizat de Fundația „Ana – Inimă de copil”, peste 120 de elevi care au obținut premiile I, II și III la etapa națională a olimpiadelor școlare au fost recompensați cu diplome și premii în bani, alături de zeci de profesori care au clădit, în ani, spiritul competițional, încrederea în forțele proprii, orizontul cultural și competențele științifice ale acestor copii minunați. Printre cei care au participat la această gală dedicată celor care au onorat cartea de vizită a școlilor sucevene s-au aflat și Sara Năsăudeanu, premiul III la naționala de limbă italiană), și echipajul format din Teodora Aungurencei și Alexia Miron (premiul II la naționala de educație socială, coordonate de prog. Gabriela Aungurencei).
„Ne-am obișnuit ca de-a lungul timpului să sărbătorim ceea ce merită de apreciat și sunt încântată că județul Suceava se poate mândri cu atâția elevi de nota 10. Și cum în viață rezultatele cele mai bune vin de la echipele unite, așa e și în educație. Consider determinant aportul și efortul dascălilor care v-au fost alături pe parcursul acestor ani de pregătire. De aceea, cu recunoștință și respect, mi-am dorit ca ei să ne fie alături, să putem sărbători împreună dăruirea cu care ei au înțeles să-și ducă la îndeplinire menirea. Țin să le mulțumesc public atât dascălilor, cât și părinților, care își dedică timp și energie pentru ca acești copii să fie cei mai buni”, a remarcat președinta Fundației Ana-inimă de copil, organizatoarea evenimentului. A fost un eveniment care a arătat că avem elevi creativi și capabili de performanță și profesori care știu să îi dirijeze pe drumul spre performanță. Să le (și să ne) fie bine tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu