sâmbătă, 2 martie 2024

Micii viitori mari handbalisti

Cu o sală de sport generoasă, devenită, grație realizărilor membrilor catedrei de Educație fizică și sport, centru national olimpic de pregatire a juniorilor la handbal masculin, școala noastră este o adevărată pepinieră pentru handbalul românesc, numeroși copii fiind fascinați de jocul acesta de forță și inteligență.
Ieri, pe 1 martie, a avut loc în sala de sport a ;colii noastre turneul de minihandbal organizat de CSU din Suceava și AJH Suceava. Cupa 1 martie. CSU a participat cu 2 echipe, în fiecare dintre ele regăsindu-se și micii noștri handbaliști. Mici, dar ambițioși și inimoși! Antrenați de Emi Hutuleac și de Loredana Barbă, copiii (elevi în clasele a IIa, a IIIa, a Iva, mulți dintre ei fiind elevi ai școlii noastre) au luptat cu curaj împotriva echipelor din Iași, Roman, Săveni, Vicov, Lps Suceava.
Deoarece este o competiție cu caracter de festival, meciurile s-au disputat fără scor, în final toți copiii fiind câștigători, acumulând experiență de joc și întărind relațiile de echipă, atât de importante pentru un viitor handbalist de succes.
Au arbitrat componenți ai clubului de handbal CSU din Suceava, Codrin Dascălu, Alex Reuț, Răzvan Rîpă, Alex Focșăneanu, Emi Șerban, primii dintre ei fiind absolvenți ai școlii noastre care marchează, în acest 2024, 30 de ani de existență.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu