duminică, 5 decembrie 2010

Şcoala "Ion Creangă" are musafiri

La început de decembrie, şcoala a primit numeroşi musafiri: directori de unităţi şcolare din învăţământul preuniversitar(şcoli generale) din zonele Suceava şi Gura Humorului. Şcoala- frumoasă, caldă şi curată; copiii- deştepţi, mai puţin gălăgioşi decât în zilele noastre obişnuite, pătrunşi de importanţa evenimentului; profesorii- punctuali şi primitori; directorii- amabili cu toată lumea(mai ales că domnul Mărgineanu se tot "laudă" de ceva vreme că e ultimul lui schimb de experienţă cu directorii)Toată lumea la post: copiii şi profesorii în clase, femeile de serviciu la coada mopurilor să ştergă urmele "botezurilor" care lăsau dâre lungi pe holuri, secretariatul hârtiind iar administratorul frecându-şi mâinile şi dirijând circulaţia, pătruns de măreţia lui de şef.
Dezbaterile, despre care şefu' zise că ieşiră cu superlative, vizau resursele umane. Şi am dovedit că avem resurse sănătoase(mă rog, cu micile probleme care apar peste tot, dar care "fi-vor corectate, tovarăşi!" OOOOPs, am comis-o! da' dacă aşa eeee....)
În final, spre destindere, dar şi spre aducere aminte că se apropie sărbătorile şi e musai de colindat şi de simţit bine, copiii conduşi de prof. Adrian Şoiman au colindat pe musafiri, iar maestrul D. Mîrnea împreună cu copiii care fac dans sportiv a susţinut o adevărată lecţie de dans ce a plecat de la primii paşi pe care îi învaţă elevul la prima oră de dans până la performanţele naţionale obţinute cu efort considerabil.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu