joi, 7 octombrie 2010

Săptămânile eTwinning

Competitia “eTwinning pe portativ”
Elevii si cadrele didactice sunt invitati sa compuna/ sa adapteze, sa interpreteze si sa inregistreze audio sau video un cantec eTwinning.

Fisierul audio se va trimite prin email la adresa eTwinning2010cantec@yahoo.com, impreuna cu informatii privind numele cadrului didactic coordonator si numele scolii pe care o reprezinta.

Fiºierul video trebuie incarcat pe www.youtube.com, iar link-ul la acesta, precum si numele cadrului didactic coordonator si numele scolii pe care o reprezinta trebuie trimise prin email, pe adresa mentionata anterior.

Data limita pentru trimiterea link-ului: 5 noiembrie 2010.

Vor fi acordate 5 premii constand in materiale promotionale eTwinning. Acestea vor fi expediate prin curier dupa 20 noiembrie, pe adresele scolilor castigatoare. Cel mai reusit cantec va putea fi valorificat in videoclipul care se prezinta la Conferinta eTwinning 2011 de la Budapesta.
Un cadru didactic poate participa cu un singur cantec in competitie.

Criterii de evaluare:
• Implicarea elevilor
• Originalitate, ingeniozitate (in ce priveste linia melodica si versurile)
• Potentialul de valorificare ulterioara a cantecului in cadrul Actiunii eTwinning (de ex., potentialul de a deveni un imn al actiunii)*

* Participarea la competitii este voluntara. Materialele realizate si trimise in cadrul competitiei pot fi utilizate de NSS Romania in activitatile sale de diseminare.

Notã: Dintre cadrele didactice care au aplicatii de calitate, NSS va putea selecta participanti la Conferinta eTwinning sau la atelierele europene care vor fi organizate in anul 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu